Coșul este gol. Adăugați un produs

Dimestil 1mg/g 30g gel

76,78 lei
79,15 lei
Adaugă în coş
DENUMIREA
DIMESTIL® 1 mg/g gel pentru uz extern, 50 g
PRODUCĂTOR
SA Grindeks, Letonia
CE ESTE DIMESTIL®
Dimestil® conține o substanță activă care aparține grupului de medicamente numite antihistaminice, care sunt utilizate pentru a atenua alergiile cutanate și mâncărimea de diverse cauze. Dimestil® reduce mâncărimea prin blocarea acțiunii histaminei în organism (o substanță secretată de organism în cazul reacțiilor alergice). Dimestil® este bine absorbit în piele, ameliorează mâncărimea și iritarea pielii în doar câteva minute. Dimestil® posedă, de asemenea, un efect anestezic local pronunțat.
PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ DIMESTIL®
Dimestil® este utilizat pentru ameliorarea pe termen scurt a mâncărimii pielii asociată dermatozelor, urticariei, pișcăturilor de insecte, arsurilor solare și superficiale ale pielii.
CE CONŢINE DIMESTIL® GEL
1 g gel conține: substanța activă - 1 mg maleat de dimetinden (dimetindeni maleas); celelalte componente - propilenglicol, carbomer (tip 974P), hidroxid de sodiu, edetat disodic, clorură de benzalconiu, apă purificată.
CUM SĂ UTILIZAŢI DIMESTIL®
Pentru uz extern. Dimestil® se aplică în strat subțire de până la 3 ori pe zi pe suprafața cutanată afectată. Dacă după 3 zile nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. Durata maximă de utilizare fără a consulta un medic: 7 zile.
COPII ȘI ADOLESCENȚI
Dimestil® poate fi utilizat la copii de la 1 lună.
NU UTILIZAȚI DIMESTIL®
Dacă sunteți alergic la oricare din componentele medicamentului; dacă aveți arsuri de gradul doi sau trei; la copii cu vârsta sub 1 lună, copii născuți prematur; pe suprafețe mari ale pielii; pe pielea lezată.
ATENŢIONĂRI ŞI PRECAUŢII
Evitați expunerea prelungită la soare a suprafețelor de piele intens tratate cu Dimestil® gel. A nu se aplica pe suprafețe mari ale pielii sau pe mucoase. Dimestil® trebuie utilizat sub supravegherea unui medic la copiii cu vârsta cuprinsă între 1 lună și 2 ani.
SARCINA, ALĂPTAREA ŞI FERTILITATEA
Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, credeți că ați putea fi însărcinată sau planificați o sarcină, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a utiliza acest medicament. Nu aplicaţi medicamentul pe mameloane dacă alăptaţi.
REACȚII ADVERSE POSIBILE
Mai puțin frecvente: piele uscată; senzație de arsură pe piele. Foarte rare: inflamație a pielii de origine alergică (dermatită alergică).
CUM SE PĂSTREAZĂ DIMESTIL®
A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se congela.
TERMEN DE VALABILITATE
18 luni.
CONDIȚII DE ELIBERARE DIN FARMACII
Fără rețetă.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 103838
  • Țara producător Letonia
  • Producător Grindeks S.A.
  • Cod medicament 9221102386
7 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat