Coșul este gol. Adăugați un produs

Advantan 0.1% 30g Cremă N1

106,46 lei
109,75 lei
Adaugă în coş
CE ESTE ADVANTAN, SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA
Advantan este un medicament corticosteroid destinat aplicatiilor pe piele. Acesta contine ca substanta activa: metilprednisolon aceponat, indicata in cazul diferitelor afectiuni ale pielii ca: eczemele endogene (dermatita atopica, neurodermita) eczema de contact, eczema degenerativa, eczema dishidrotica, eczema numulara, eczema vulgara si eczeme la copii. CUM SA UTILIZATI ADVANTAN

Utilizati Advantan exact asa cum v-a prescris medicul. Va rugam sa consultati medicul sau farmacistul daca nu sunteti sigur de modul in care trebuie sa utilizati medicamentul.

Medicul va stabili care forma farmaceutica a medicamentului Advantan (crema, unguent) se potriveste cel mai bine in cazul dumneavoastra.

Daca nu exista prescriptii medicale diferite, Advantan trebuie aplicat in strat subtire, o data pe zi, la nivelul zonelor afectate.

In general, durata de utilizare nu trebuie sa depaseasca 12 saptamani in cazul adultilor si 4 saptamani in cazul copiilor.

Daca aveti impresia ca efectul Advantan este prea puternic sau prea slab, discutati cu medicul dumneavoastra sau farmacistul.

Daca utilizati mai mult decat trebuie din Advantan:

Nu exista risc de intoxicatie in urma aplicarii o singura data a unei supradoze la nivelul pielii (aplicare pe suprafata intinsa) sau in cazul ingerarii accidentale.

Daca uitati sa utilizati Advantan:

Daca ati uitat sa utilizati Advantan nu aplicati cantitati mai mari de decat cele prescrise si continuati tratamentul conform recomandarii medicului.

Daca incetati sa utilizati Advantan:

Daca intrerupeti tratamentul cu Advantan, este posibil ca simptomele initiale ale bolii dumneavoastra de piele sa reapara. Va rugam sa contactati medicul inainte de a intrerupe tratamentul.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 80843
  • Țara producător Germania
  • Producător Bayer Intendis
  • Cod medicament 1308140043

Produse asemănătoare

Adăugat