Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Professional Pastă de dinți Biocalcium 100ml

95 lei
Adaugă în coş
Pasta de dinti profesionala cu BIOCALCIU Splat / BIOCALCIUM

RESTAURAREA SMALȚULUI ȘI ALBIREA SIGURĂ

Compania Splat, specializată în dezvoltarea de produse extrem de eficiente pentru îngrijirea profesională a dinților și gingiilor, prezintă una dintre cele mai vândute paste din linia profesională - "Biocalcium". Acest instrument este cel mai bun asistent în lupta pentru regenerarea smalțului dinților și reducerea sensibilității. Satura zonele deteriorate cu calciu natural în stadiile inițiale ale cariilor. Particulele de hidroxiapatită – principalul material de construcție al țesuturilor dure ale dintelui-acționează identic cu umplutura, "bricking up" microcrackuri pe suprafața smalțului.

Componenta bioactivă, care este fabricată din coji de ouă și acizi grași-furnizori de vitamina D3 esențială-îmbunătățește semnificativ absorbția mineralelor, inclusiv a calciului. Folosind regulat pasta "Biocalcium" după patru săptămâni, veți observa cum dinții devin mai albi și mult mai puțin sensibili, respirația este mai proaspătă și placa dispare. Produsul nu conține fluor și este destul de sigur pentru utilizarea zilnică.
Proprietăți de bază și ingrediente active:

Enzimele naturale descompun placa, ajutând la păstrarea prospețimii respirației.
Conținutul ridicat de ingrediente active vă permite să întăriți smalțul și să reduceți sensibilitatea crescută a dinților după doar câteva zile de utilizare.
Combinația enzimei naturale de papaină cu componenta Polydon ® previne formarea plăcii și a tartrului.
Bicarbonatul de sodiu normalizează echilibrul pH-ului cavității bucale și are grijă de sănătatea gingiilor.
Combinația dintre hidroxiapatită și Calcisul derivat din coaja de ouă promovează remineralizarea smalțului.
Sistem Sp inovator.White system ® albește și lustruiește în siguranță smalțul pentru a străluci.

Dovedit clinic:
Efect remineralizant-66,8%;
Efect de curățare-61.4%;
Efect desensibil – 55.4%;
Efectul de albire este de 1,5 tone în patru săptămâni pe scara VITAPAN.

Fără fluor.
Metoda de aplicare
aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.

Dovezi
Cele mai importante elemente minerale ale smalțului dinților sunt calciul (33-39%) și fosfații (16-18%), a căror saturație determină integritatea și rezistența la acțiunea acizilor care provoacă carii. Ele constau din cristale de hidroxiapatită – principala componentă structurală a smalțului. Deficitul de calciu din organism, precum și alimentele cu conținut ridicat de carbohidrați, duc la slăbirea țesuturilor dure.
Vezi descrierea completă
Adăugat