Coșul este gol. Adăugați un produs

Bepanthen Sensiderm Cremă 20g

178,48 lei
184 lei
Adaugă în coş
Bepanthen Sensiderm Cremă este un dispozitiv medical cu o formulă fără cortizon care combină efectul de calmare a mâncărimii cu cel de regenerare a barierei protectoare a pielii, susținând refacerea pielii și reducând senzația de mâncărime.

Bepanthen Sensiderm Cremă este folosit pentru calmarea mâncărimii și roșeții din cadrul afecțiunilor pielii precum:

piele uscată,
dermatită atopică,
eczeme,
reacții alergice.
Bepanthen Sensiderm Cremă:

Nu conține parfum sau conservanți,
Nu conține emulsificatori,
Nu contine parabeni,
Testat clinicSe aplică ușor. Bepanthen Sensiderm Cremă încorporează o tehnologie specială de lipide lamelare precum ceramidele, cu o structură similară structurii lipidelor pielii. Lipidele orientate lamelar aderă la bariera lipidică lezată a stratului cornos al pielii, refăcându-l. Astfel, straturile lipidice ale pielii care acționează ca o protecție naturală împotriva agenților iritanți sunt întărite, mâncărimea și roșeața se calmează, iar în același timp este susținută refacerea pielii..

De asemenea, hidratarea de durată susține refacerea pielii reducând iritația și mâncărimea. Bepanthen Sensiderm Cremă conține, panthenol care are proprietăți dovedite de hidratare și astfel, asigură condițiile optime pentru regenerarea naturală a pielii, cât și umectanți, precum glicerina, care captează apa în piele așa cum se întâmplă în cazul pielii normale.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Elvetia
  • Producător Bayer Consumer
  • Article 81291
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat