Coșul este gol. Adăugați un produs

Azithromycin Lek 200mg/5ml 20ml pulb./susp. orala N1

100,06 lei
103,15 lei
Adaugă în coş
Indicatii terapeutice: Infecții ale tractului respirator superior (faringită, amigdalită) și inferioară (pneumonie bacteriană și atipică, bronșită) ale tractului respirator, organelor ORL (otita medie, sinuzită), pielii și țesuturilor moi (erisipel, impetigo, dermatoze secundar infectate), tractului urogenital (uretrită și/sau cervicita necomplicate), boala Lyme (tratamentul eritemului migran), boli ale stomacului și duodenului asociate cu Helicobacter pylori (ca parte a terapiei combinate).
Tratamentul infecțiilor cauzate de tulpini sensibile ale microorganismelor enumerate de la severitate ușoară până la moderată:
sinuzită bacteriană acută cauzată de Haemophilus influenzae, Moraxella catarrhalis sau Streptococcus pneumoniae;
pneumonie dobândită în comunitate cauzată de Chlamydophila pneumoniae, Haemophilus influenzae, Mycoplasma pneumoniae sau Streptococcus pneumoniae (dacă este posibil, terapie orală).
Compus:
Azitromicină
Aplicație:
Bactericid , boli oculare
Este utilizat în tratamentul:
Boala Lyme , bronșită , pneumonie comunitară , impetigo , infecție , infecție a țesuturilor moi , infecții ale urechii medii , boală pulmonară obstructivă cronică Acută , Pneumonie , infecție sinusală , Amigdalita , uretrita , faringită , Chlamidia , chlamidia , tramatită medie , cronică. infectii , CERVICITA
Revizuit medical de Oleinik Elizaveta Ivanovna, Farmacie. Ultima actualizare pe 2020-04-04


Atenţie! Informațiile de pe pagină sunt destinate doar profesioniștilor medicali! Informațiile sunt colectate în surse deschise și pot conține erori semnificative! Fiți atenți și verificați din nou toate informațiile de pe această pagină!
Top 20 de medicamente cu aceleași ingrediente:
Zitromax
Sumamed
Azitromicină
Limpezire
Azatril
AZ
Zomax
Zmax
Koptin
Zocin
Azitromicină USP
Azypin
Zitromax
Azomax
Flumax
Zevlen
Azeptin
Azomicină
Trulimax
Azitrim
Top 20 de medicamente cu aceeași utilizare:
Nipogalin
Augmentin
Moxipen
Amoxil
Amoxil (Amoxicilină)
Amoxicilină
Aksef
Enfexia
Amoxil BD
Efox
Dimoxină
Aroxin
Amoxil
Supramycina Forte
Cefaks
Zinoximor
Hiconcil
Zamur
Monodoks
Nelabocin
Numele medicamentului

Informațiile furnizate în Denumirea medicamentului Azitromicină Lek se bazează pe datele unui alt medicament cu exact aceeași compoziție cu Azitromicina Lek al medicamentului . Aveți grijă și asigurați-vă că verificați informațiile de la secțiunea Denumirea medicamentului din instrucțiunile pentru medicamentul Azitromicină Lek direct din ambalaj sau de la farmacistul de la farmacie.
Mai mult ...


Azitromicină Lek
Compus

Informațiile furnizate în Compoziția Azitromicinei Lek se bazează pe datele unui alt medicament cu exact aceeași compoziție cu Azitromicină Lek a medicamentului . Aveți grijă și asigurați-vă că verificați informațiile din secțiunea Compoziție din instrucțiunile pentru medicamentul Azitromicină Lek direct din ambalaj sau de la farmacistul de la farmacie.
Mai mult ...


Azitromicină
Indicatii terapeutice

Informațiile furnizate în Indicații terapeutice ale Azitromicinei Lek se bazează pe datele unui alt medicament cu exact aceeași compoziție cu Azitromicina Lek al medicamentului . Aveți grijă și asigurați-vă că verificați informațiile de la secțiunea Indicații terapeutice din instrucțiunile pentru medicamentul Azitromicină Lek direct din ambalaj sau de la farmacistul de la farmacie.
Mai mult ...


capsule; Tablete filmate; Pulbere pentru suspensie orală
Pulbere pentru prepararea suspensiei pentru administrare orală cu acțiune prelungită; Pulbere cu eliberare susținută pentru suspensie orală
Infecții ale tractului respirator superior (faringită, amigdalită) și inferioară (pneumonie bacteriană și atipică, bronșită) ale tractului respirator, organelor ORL (otita medie, sinuzită), pielii și țesuturilor moi (erisipel, impetigo, dermatoze secundar infectate), tractului urogenital (uretrită și/sau cervicita necomplicate), boala Lyme (tratamentul eritemului migran), boli ale stomacului și duodenului asociate cu Helicobacter pylori (ca parte a terapiei combinate).

Tratamentul infecțiilor cauzate de tulpini sensibile ale microorganismelor enumerate de la severitate ușoară până la moderată:

sinuzită bacteriană acută cauzată de Haemophilus influenzae, Moraxella catarrhalis sau Streptococcus pneumoniae;

pneumonie dobândită în comunitate cauzată de Chlamydophila pneumoniae, Haemophilus influenzae, Mycoplasma pneumoniae sau Streptococcus pneumoniae (dacă este posibil, terapie orală).

Mod de administrare și dozare

Informațiile furnizate în Dozarea și administrarea Azitromicinei Lek se bazează pe datele unui alt medicament cu exact aceeași compoziție cu Azitromicină Lek a medicamentului . Fiți atenți și asigurați-vă că verificați informațiile din secțiunea Dozare și administrare din instrucțiunile pentru medicamentul Azitromicină Lek direct din ambalaj sau farmacistul din farmacie.
Mai mult ...


Înăuntru, pe stomacul gol cu ​​cel puțin 1 oră înainte sau 2 ore după masă. Un curs complet de terapie cu antibiotice cu Azitromicină Lek presupune o singură doză orală de 2 g.

Conținutul flaconului se dizolvă în 60 ml apă. Agitați bine înainte de utilizare și luați-l o dată înăuntru. Contraindicații: Hipersensibilitate (inclusiv la alte macrolide), insuficiență hepatică și/sau renală, alăptare, sugar până la 1 an.

hipersensibilitate la azitromicină, eritromicină și orice antibiotice macrolide sau ketolide;

insuficiență hepatică severă.

Eficacitatea și siguranța Azitromicinei Lek la copiii cu vârsta de 12 ani și mai mici nu au fost studiate.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Lek Pharmaceutical
  • Article 89565
  • Țara producător Slovenia
  • Cod medicament 0108040612
Adăugat