Coșul este gol. Adăugați un produs

Recreol 50mg/g crema 50g

119,16 lei
122,85 lei
Adaugă în coş
RECREOL® cremă cu dexpantenol 5% pentru uz extern, 50 g
PRODUCĂTOR
SA Grindeks, Letonia
CE ESTE RECREOL®
Crema Recreol® conține substanța activă dexpantenol, care face parte din grupa preparatelor pentru tratamentul rănilor şi ulceraţiilor. Dexpantenolul, cunoscut și ca provitamina B5, accelerează regenerarea pielii în procesul de vindecare a rănilor. În ţesuturi este transformat în acid pantotenic. Acidul pantotenic restabileşte elasticitatea pielii şi accelerează vindecarea rănilor.
PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ RECREOL®
Tratamentul leziunilor superficiale ale pielii de diversă geneză. Ajută la hidratarea stratului superior al pielii și contribuie la regenerare cu efecte ulterioare antiinflamatorii și antipruriginoase.
CE CONŢINE CREMA RECREOL®
1 g cremă conține: substanța activă - 50 mg dexpantenol; celelalte componente - DL-pantolactonă, fenoxietanol; cetilfosfat de potasiu; lanolină, propilenglicol, alcool stearilic, alcool cetilic, miristat de izopropil, apă purificată până la 1 g.
CUM SĂ UTILIZAŢI RECREOL®
Pentru uz extern. Dacă nu este indicat altfel, Recreol® se aplică în strat subțire pe pielea din regiunea afectată o dată sau de mai multe ori pe zi. Durata tratamentului este în funcție de caracterul și gravitatea afecțiunii. Dacă după 14 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.
COPII ȘI ADOLESCENȚI
Recreol® poate fi utilizat la copii.
NU UTILIZAȚI RECREOL®
Dacă sunteți alergic la dexpantenol sau la oricare altă substanță din compoziția medicamentului; nu aplicați crema pe răni dacă aveți hemofilie, deoarece există un risc crescut de sângerare.
ATENŢIONĂRI ŞI PRECAUŢII
Utilizarea cremei Recreol® trebuie întreruptă în cazul semnelor de reacție alergică. Trebuie evitat contactul accidental cu ochii.
SARCINA, ALĂPTAREA ŞI FERTILITATEA
Crema Recreol® poate fi utilizată în timpul sarcinii și perioada de alăptare. Trebuie evitată aplicarea cremei pe sân pentru a preveni pătrunderea în gura copilului. Nu s-au efectuat studii privind efectul dexpantenolului asupra fertilității la om.
REACȚII ADVERSE POSIBILE
Foarte rar: reacții alergice pe piele, reacții de hipersensibilitate (iritarea, inflamarea, înroșirea pielii).
CUM SE PĂSTREAZĂ RECREOL®
A nu se congela. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
TERMEN DE VALABILITATE
2 ani.
CONDIȚII DE ELIBERARE DIN FARMACII
Fără rețetă.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 91684
  • Țara producător Letonia
  • Producător Grindex
  • Cod medicament 0400130145
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat