Coșul este gol. Adăugați un produs

Kapsikam 50g ung.

94,67 lei
97,60 lei
Adaugă în coş
DENUMIREA
KAPSIKAM® - unguent analgezic multicomponent pentru uz extern, 50 g și 30g
PRODUCĂTOR
Uzina farmaceutică din Tallin SA, Estonia; SA Grindeks, Letonia
CE ESTE KAPSIKAM®
Kapsikam® unguent – formulă uncială pentru o viață fără durere. Conține 5 componente active, unul dintre care este nonivamida – un blocant puternic al durerii, inclus în ghidurile europene pentru tratamentul durerilor cervicale și de spate. Kapsikam® unguent cu efect de încălzire dilată vasele de sânge, îmbunătățește circulația sângelui în țesutul deteriorat, înlătură spasmul muscular, inflamația și edemul.
PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ KAPSIKAM®
Dureri articulare şi musculare. Ca remediu revulsiv la sportivi.
CE CONŢINE KAPSIKAM®
1 g unguent conţine: substanțe active - nonivamidă 2 mg; dimetilsulfoxid 50 mg; camfor racemic 30 mg; ulei de terebentină 30 mg; benzilnicotinat 20 mg; celelalte componente - alcool cetostearilic emulsifiant (tip A); cetilstearilsulfat de sodiu; polisorbat 80; bronopol; apă purificată.
CUM SĂ UTILIZAȚI KAPSIKAM®
Pentru uz extern. În caz de dureri articulare şi musculare se aplică cu ajutorul aplicatorului 1-3 g unguent de 2-3 ori pe zi. Ca remediu revulsiv la sportivi, se aplică o cantitate mică de unguent cu ajutorul aplicatorului (aproximativ 2-3 g) şi se masează până la înroşirea uşoară a pielii. După antrenament unguentul trebuie înlăturat de pe piele prin spălare cu apă rece. Pentru o cură de tratament se utilizează aproximativ 50-100 g unguent. Dacă aveţi impresia că unguentul Kapsikam® acţionează prea puternic sau prea slab, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
COPII ȘI ADOLESCENȚI
La copii şi adolescenţi administrarea Kapsikam® este contraindicată, deoarece nu există date suficiente privind utilizarea la aceste grupe de vârstă.
NU UTILIZAȚI KAPSIKAM®
Dacă sunteţi alergic la oricare dintre componentele medicamentului; dacă aveţi ulcere sau alte afecţiuni cutanate; sarcina şi perioada de alăptare; copii şi adolescenţi.
ATENŢIONĂRI ŞI PRECAUŢII
Kapsikam® nu trebuie aplicat pe porţiunile lezate ale pielii. Pentru a evita apariţia unei iritaţii severe, unguentul nu trebuie să intre în contact cu ochii şi mucoasele. Nu este recomandată efectuarea procedurilor termice (de exemplu, baie, saună) cu puţin timp înainte sau după utilizarea unguentului, deoarece acestea pot determina deschiderea porilor şi, ca rezultat, apariţia senzaţiei de arsură pe piele. Pentru a evita apariţia reacţiilor adverse se recomnadă aplicarea prealabilă a unei cantităţi mici de unguent pe piele, pentru determinarea sensibilităţii.
SARCINA, ALĂPTAREA ŞI FERTILITATEA
Kapsikam® nu trebuie utilizat în timpul sarcinii şi perioadei de alăptare, din cauza lipsei datelor adecvate cu privire la siguranţa administrării.
REACŢII ADVERSE POSIBILE
În cazul unei sensibilităţi crescute a pielii la componentele unguentului pot apărea prurit, urticarie, edeme, înroşirea pielii, senzaţie de arsură.
CUM SE PĂSTREAZĂ KAPSIKAM®
A se păstra la temperaturi sub 250C. A nu se congela. A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor.
TERMEN DE VALABILITATE
2 ani.
CONDIȚII DE ELIBERARE DIN FARMACII
Fără rețetă.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 10711
  • Țara producător Letonia
  • Producător Tallinn-Pharma(Grindex)
  • Cod medicament 9220501805
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat