Reţeaua Felicia

Adresele saloanelor Optica FELICIA:


or. Chişinău:
str. Kiev, 11; tel.: 22-31-06-33
bd. Grigore Vieru, 13; tel.: 22-22-66-22
str. I. Creangă, 49/1; tel.: 22-58-20-37
bd. Ştefan cel Mare, 62; tel.: 22-54-52-52
bd. Dacia, 21/6; tel.: 22-50-71-36

str. Ceucari 2 tel:22-31-38-68
 

or. Căuşeni:
str. Mihai Eminescu 21/3; tel.: 243-2-27-69


or. Edineţ:
str. Independenţei 104 B; tel.: 246-2-53-00

Rame Optica Felicia

Modelele moderne de rame sunt produsul creaţiei comune a designerului şi constructorului, o combinaţie de cea mai avansată tehnologie cu artă, linii perfecte cu stil provocator, aur, platină şi titan cu pietre preţioase şi strase, materiale plastice de peste 2000 culori cu mătase naturală, specii preţioase de lemn, corn de bivol şi altele. În funcţie de forma, stilul şi materialul ramei Dvs puteţi arăta mai degajată sau mai sobru, mai tânără sau mai vârstnică; rama (bineînţeles, şi ochelarii în ansamblu) poate accentua individualitatea Dvs. De aceea alegerea unei rame este un lucru de răspundere şi poate fi făcut calificat doar de consultanţii salonului Optica, care au urmat un curs special de instruire şi posedă un complex de cunoştinţe şi deprinderi necesare pentru astfel de lucru. Rama poate fi aleasă după:
  • conturul feţei
  • gama de culori
  • destinaţie
  • stil şi tendinţă
  • preţ
Ochelari de soare - Optica Felicia

Consultanţii Salonului Optica Felicia vă vor ajuta să vă alegeţi rame de ochelari, ochelari de soare şi diferite accesorii de la cei mai cunoscuţi producători europeni cum ar fi:

Lentile de contact - Optica Felicia

Salonul Optica Felicia dispune de un sortiment larg de lentile de contact moi cu un procent înalt de umiditate de la producătorul American – Compania „Bauch&Lomb”. Specialiştii noştri rapid şi corect vor stabili dioptria necesară Dvs pentru corecţie cu lentile de contact, vor examina ochii Dvs în privinţa separaţiei corecte de culoare şi vă vor oferi picături oftalmice pentru înlăturarea tensiunii. Vă vom oferi lentile de contact cosmetice care schimbă culoarea ochilor şi lentile de contact pentru purtare zilnică – ultimă realizare în domeniul oftalmologiei. De asemenea aici puteţi alege seturi de îngrijire: soluţii şi cutii pentru curăţarea lentilelor de contact.

BAUSCH & LOMB - PUREVISION

Calitate înaltă a vederii la orice oră din zi şi din noapte.
Lentile de contact Bausch&Lomb SOFLENS COMFORT (SOFLENS 59)

De notat!
La momentul dat se oferă două versiuni diferite ale acestor lentile de contact: SofLens Comfort şi Soflens 59. Lentilele sunt practic identice, cu aceleaşi caracteristici şi proprietăţi.
Lentile de contact Bausch&Lomb SOFLENS ONE DAY
Uitaţi de procesul complicat de îngrijire a lentilelor. Puteţi folosi aceste lentile ocazional, spre exemplu, în timp ce practicaţi sportul sau la petrecere.

Soluţie Bausch&Lomb ReNu MultiPlus
Pentru o îngrijire eficientă a lentilelor de contact trebuie să reţinenţi că cel mai important lucru este atitudinea Dvs faţă de procesul de îngrijire.

Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team