Despre noi
Fundaţia Felicia a participat la târgul de caritate „Colind pentru un zâmbet de copil”
Şcoala Manierelor Elegante „ABeZe” a organizat, duminică, 16 decembrie, un târg de caritate „Colind pentru un zâmbet de copil”, pentru a ajuta copii din familii defavorizate de la centrul de zi „Renaştere” din or. Nisporeni. Fundaţia Felicia s-a alăturat evenimentului, susţinînd nobila intenţie, contribuind prin achiziţia de obiecte expuse în cadrul tîrgului.

Opere de artă ale celor mai cunoscuţi pictori de la noi, cărţi pentru copii, CD-uri cu colinde, clopoţei, măşti, bijuterii şi felicitări handmade, echibane de Crăciun, fotografii în ramă, dar şi multe delicii culinare au putut fi achiziţionate la târg, încântând privirile tuturor.

Evenimentul a avut loc la Muzeul Naţional de Artă. Atmosfera plăcută de sărbătoare a fost întreţinută de colinde, interpretate de Geta Burlacu, de discipolii maestrului Ion Negură de la lieul de muzică „Ciprian Porumbescu” la pian, nai, acordeon, chitară.
 
Centrul „Renaştere” activează din 2002 ca un centru comunitar pentru copiii aflaţi în dificultate: familii monoparentale, familii numeroase, şomeri, familii cu venituri mici, familii separate. Vârsta copiilor este de 6-14 ani.

Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team