Despre noi
Compania a demarat o investigaţie internă pentru elucidarea cazului din farmacia Felicia
Cu părere de rău, astăzi Farmacia Felicia a fost supusă unor acuzaţii neîntemeiate, preluate şi denaturate de presă, ceea ce ne determină,
să intervenim pentru a aduce lumină asupra cazului și viziunea celei de-a doua părți, implicate involuntar într-o altercație neargumentată.
 
Pe data de 8 iunie, una din farmaciile Felicia a fosta abordată de două persoane necunoscute, invinuind una din farmaciste asupra eliberării greșite a medicamentului. 
 
Inițiatorii disputei nu au prezentat niciun act doveditor al achiziții preparatelor din farmacia în cauză, dar nici rețetă eliberată de medic. În pofida unui comportament instigător din partea vizitatorilor, angajații farmaciei Felicia au încercat investigarea cazului pe loc, dar toate intențiile s-au soldat cu agresarea fizică a farmaciștilor de către reclamanți.
 
Compania deja a demarat o investigație internă asupra cazului.
 
În contextul celor prezentate mai sus, dar și a preluării de către presă a unor informații neverificate vom lua în calcul înaintarea unei acțiuni în justiție, privind dezinformarea opiniei publice și răspândirea în presă a infomațiilor denigratoare asupra imaginii companiei. 


Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team