Despre noi
Cina de caritate „Gala Generozităţii 2015”
În seara zilei de 24 octombrie Fundaţia Felicia, partener al organizaţiei CCF din Moldova, a oferit o cină caritabilă organizată la hotelul BERD’S.
Cina eleganței și generozității a unit reprezentanți ai mediului de afaceri, politic și cultural cu scopul de a strînge fonduri pentru finalizarea Casei Viitorului pentru 12 copii cu dizabilități severe și abandonați. Invitații speciali au fost Valentina Nafornița împreună cu soțul ei, baritonul și solistul Operei de la Vienna, Mihai Dogotari și pianistul român de talie internațională, Sergiu Tuhuțiu.

Un moment de excepție al serii a fost licitația cu strigare însoțită de un program artistic emoționant din partea ansamblului de copii „Doremicii”. Moderatorul licitației – Marc Jenner  a reușit să creeze, cu multă empatie, o atmosferă destinsă contribuind din plin la succesul serii.

Licitația cu strigare a cuprins obiecte unice de valoare: un tablou unic donat din colecția de artă a dnei Silvia Radu, Președintele GasNatural Fenosa, o creație inspirată din portul popular – ie personalizată de Valentina Vidrașcu, precum și o minge de fotbal cu semnăturile Selecționatei Moldovei oferită de FMF, spumant de colecție Champagne Ferrari, week-end excepțional pentru două persoane la renumitul Chateau Purcari cu deplasarea asigurată de prestigioasa marcă Porsche, două bilete la Concertul de Crăciun de la Konzerthaus Vienna oferite de Valentina Nafornița.

În cadrul licitației fără strigare hotelul BERD’S a expus lucrări exclusive de artă: vaze din ceramică realizate de Iurie Platon și covoraș național – o creație a dnei Ecaterina Popescu. Participanții au putut achiziționa și alte obiecte deosebite precum „Cartea Wiener staatsopera Harmony Ensemble 2014/2015” și Calendarul 2016 „Wiener Staatsoper” oferite de Valentina Nafornița și baritonul Mihail Dogotari, cămașa ucraineană bărbătească și ie populară ucraineană donate de Veronica Arpintin, CD-ul formației britanice Heymoonshaker cu autografele interpreților, mașina-jucărie Porsche, mingea de fotbal cu autografele echipei naționale, două tablouri ce reprezintă momentul turnării vinului în pahar pictate de Dragoș Olar, Marea Britanie.

Fundația Felicia aduce mulțumiri speciale organizației CCF Moldova (Copil, Comunitate, Familie) pentru colaborare și parteneriat în organizarea Galei Generozității din acest an. Misiunea lor de a îmbunătăți viețile celor mai dezavantajați copii reprezintă un îndemn la fapte bune și pentru ceilalți. Credem ca fiecare copil are dreptul la o familie care să-l iubească, să-l ocrotească și să-l crească și totodată știm, că puținul ajutor pe care îl acordăm  reprezintă o șansă în plus pentru un destin mai bun. Doar împreună putem face copiii mai fericiți, realizându-le visurile și oferindu-le speranța.

Suntem onorați de susținerea artiștilor și participanților care și-au exprimat solidaritatea în sprijinirea copiilor lipsiți de grija părintească prin construcția primei Case Comunitare din Chișinău pentru 12 copii abandonați și cu dizabilități severe. Generozitatea lor ne reamintește că niciodată nu trebuie să uităm de copiii defavorizați şi de şansele care stau în puterea noastră să le dăruim.
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team