Reţeaua Felicia
Salonul mamei şi a copilului, locul ce ne lipseşte de griji
 

Este locul unde viitoarele şi proaspetele mămici vor găsi răspunsuri la multe din întrebările care le frământă. E locul unde produsele de îngrijire şi creştere a bebeluşului abia aşteaptă să-şi cunoască viitorii posesori. Cu un asortiment bogat şi variat, Salonul mamei şi a copilului din reţeaua de farmacii „Felicia” reprezintă un concept modern al produselor pentru mame şi copii.
 
Vă puteţi simplifica din start căutările „febrile” ale unui produs anume, pentru că în Salonul mamei şi a copilului de la „Felicia” sunt prezente mărci cunoscute în domeniu. Nu este nevoie să mergeţi în altă parte pentru a vedea gama completă sau de a compara o cremă cu alta, de exemplu, pentru că la „Felicia” găsiţi aproape totul. De la accesorii pentru nou-născuţi, jucării, cărucioare, articole pentru baie până la umidificatoare de aer, premergătoare, interfoane. Până şi trusoul viitoarei mămici şi cel al bebeluşului poate fi completat fără ezitare.
 
Cunoscutul brand italian „Chicco” este prezent prin produse destinate femeilor însărcinate, mamelor, copiilor nou-născuţi şi celor de vârstă preşcolară. Ecologic pure şi inofensive, puteţi găsi biberoane din cauciuc şi silicon, sticluţe din plastic şi sticlă, veselă pentru copii, produse pentru îngrijirea pielii copilului, scaune ajustabile pentru servirea mesei, cântare şi termometre electronice, lămpi de noapte, scaune pentru automobil, jucării muzicale.
 
„Primii paşi”, o marcă românească, pe care o veţi găsi în exclusivitate la „Felicia”, ne propune articole şi produse pentru copii de calitate şi la un preţ accesibil.
 
Dacă sunteţi în căutare de jucării inteligente, pătucuri pliante şi cărucioare de calitate, le puteţi alege de la „Chipolino”, brandul-prieten al copiilor. Pentru dezvoltarea creativităţii copiilor aveţi la dispoziţie creioane, markere, vopsele, carioci magice de la „Crayola”, iar dacă doriţi să imprimaţi mânuţa sau tălpiţa celui mic – poftim la creaţii proprii cu material de amprentă de la „Baby Art”.
 
Desigur, mămicile vor găsi în Salon accesorii pentru alăptat, creme anti-vergeturi şi multe alte detalii – importante şi atât de necesare! Nu pierdeţi timpul în căutarea celui mai optimal sau bun produs. În Salonul mamei şi a copilului de la „Felicia” veţi găsi exact ceea aveţi nevoie.Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team