Reţeaua Felicia


Cel mai stilat şi dotat salon de optică din capitală
 
“Felicia Optic Center”, cel mai mare salon din Moldova de ochelari, lentile şi accesorii, reprezintă un concept modern de abordare a propriei imagini, unde, cu ajutorul profesioniştilor şi aparatajului performant, veţi găsi răspuns la orice întrebare legată de sănătatea ochilor sau de stil şi tendinţe în optică.
 
Centrul este situat la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt cu strada Eminescu – o locaţie comodă chiar şi pentru cei care rareori fac abateri de la agenda personală. Designul salonului impresionează plăcut chiar de la intrare. Albul strălucitor, combinat cu verdele proaspăt, creează o atmosferă caldă şi irepetabilă.
 
La „Felicia Optic Center” se găsesc cele mai cunoscute branduri de ochelari, atât de vedere, cât şi de soare. De la mărci clasice până la cele mai extravagante, nu veţi fi nevoit să mergeţi peste hotare pentru a cumpăra rama dorită. Cu certitudine o veţi găsi la Chişinău, pentru că stocurile şi colecţiile se înnoiesc periodic. Pentru a uşura alegerea şi a identifica cea mai potrivită pereche de ochelari, la dispoziţia clienţilor este oglinda „Swing by Activisu”, care există numai la „Felicia Optic Center” şi cu ajutorul căreia se fac poze cu ramele selectate, iar mai apoi imaginile sunt privite pe monitor. De asemenea, stilistul salonului îşi va spune obligatoriu părerea.
 
Medicii oftalmologi, optometrişti şi contactologi profesionişti sunt la dispoziţia dvs. pentru a face o diagnosticare completă a vederii. Aparatajele de fabricaţie japoneză  asigura un examen medical foarte calitativ şi precis. Tehnicienii, care au grijă de reparaţia ochelarilor, montarea şi tonarea lentilelor, lucrează şi ei la utilaje de ultimă oră. Astfel, rama dvs. va fi executată la cel mai înalt nivel şi într-un timp record. Iar lentilele dvs. de contact vor fi curăţate cu ajutorul ultrasunetului.
 
La „Felicia Optic Center” veţi mai găsi lentile colorate de contact, cu dioptrie şi fără, ochelari de înot cu dioptrii şi o gamă largă de produse pentru îngrijirea şi curăţarea ramelor şi lentilelor de contact. Copiii şi adolescenţii au şi ei la dispoziţie colecţii noi de ochelari de vedere şi de soare. Nemaivorbind de colecţiile fantastice şi trendy la ochelari de soare!
 
Cu siguranţa, rama dvs. vă aşteaptă. Şi dacă ţineţi la sănătatea dvs. şi felul în care arătaţi, sunteţi binevenit la „Felicia Optic Center”. Nu este deloc greu să urmaţi sloganul salonului – Look Fresh!


Scurt despre Felicia Optic Center:

85 brand-uri de ochelari cu renume mondial. Colecții prezentate în cadrul celor 2 saloane anuale: de primăvară la Milano și de toamnă, la Paris.
 
Dotare tehnică la nivel european. Echipamentul top-of-the-line din Felicia Optic Center oferă adaptabilitatea și rapiditatea în execuție de neîntrecut în Moldova.
 
Timp record de livrare: premieră pentru Moldova - 20 min și ochelarii Dvs. sunt gata.
  
Tel. +373 22 22 11 99
Mob. +373 78 22 11 99
Bd. Ștefan cel Mare și Sfînt nr. 132


Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team