Despre noi
15 ani în grija sănătăţii noastre
 
Prima farmacie „Felicia” a fost deschisă la 23 iulie 1997, la Chişinău, fiind primul model din capitală a conceptului modern de comercializare a medicamentelor. Cu un colectiv de zece persoane, condus de omul de afaceri Dorian Berdos, „Felicia” a adus un suflu modern pe piaţa farmaceutică din Moldova. Peste o scurtă perioadă de timp, Felicia” a adus un alt concept inovativ pe piaţa noastră: ideea de farmamarket, ceea ce presupune mai multe avantaje pentru clienţi de cumpărare a diferitor produse şi bunuri.
 
La ora actuală, „Felicia” este una dintre cele mai mari reţele de farmacii şi farmamarkete din Republica Moldova, ce numără 74 de farmacii în Chişinău şi cele mai importante oraşe din ţară, 9 optici, inclusiv unul dintre cele mai mari şi dotate centre de optică din ţară, „Felicia Optic Center”. În spatele tuturor cifrelor se regăsesc zeci de manageri, farmacişti şi consultanţi, familia „Felicia” numărând la ora actuală peste 850 de angajaţi.
 
Astăzi, „Felicia” colaborează cu peste 500 de distribuitori şi companii farmaceutice şi cosmetice, fiind prima companie locală din domeniul farmaceutic care a creat propriile produse cu marca „Felicia” – termometre, seringi, şerveţele umede, trusa mamei şi copilului, mini-trusa pentru automobilişti. Nu în ultimul rând, „Felicia” a semnat peste 30 de contracte exclusive cu companii farmaceutice şi de cosmetice internaţionale, printre care "Planter’s”, „Titania”, „Biolane”, „Blanx”, „Delia”, „Mustela”, „Bielenda”, „Hoya”, „Silhouette”, „Chanel”, `Dolce&Gabbana”, „Tiffany”, „Bvlgari” şi multe altele. De asemenea, „Felicia” este distribuitor oficial al cunoscutelor branduri precum „Vichy”, „Avene”, „Uriage”, „Bonacure”, „Dior”, „Gucci”, „Armani” şi „Valenino”.
 
„Felicia” nu s-a oprit la cele realizate, ci s-a dezvoltat cu succes în alte domenii. Salonul Mamei şi Copilului din cadrul farmaciei „Felicia” de pe str. Kiev, 11 îşi are propria sa identitate şi a devenit unul dintre punctele de reper pentru părinţi şi viitoarele mămici. Reţeaua de optici „Felicia” este una distinctivă pe piaţă, iar odată cu deschiderea în 2011 a unuia dintre cele mai moderne şi stilate saloane de optică din Republica Moldova, „Felicia Optic Center”, a crescut valoarea şi poziţionarea companiei pe piaţă.
 
De 15 ani, calitatea, inovaţia şi deservirea la nivel înalt au reprezentat cele 3 principii de dezvoltare a companiei, din considerentul de a fi mai aproape de clienţi şi de a le aduce cele mai bune produse şi servicii. După cum menţionează Dorian Berdos, fondatorul şi patronul reţelei de farmacii „Felicia”, „Vom rămâne în continuare consecvenţi promisiunii noastre de
brand – „Felicia” este farmacia unde te simţi bine, pentru noi este important numărul celor care ne trec pragul, dar şi mai important este numărul persoanelor care ies mulţumite din farmacii şi revin cu plăcere pe viitor”.

 
Graţie unei de echipe de profesionişti şi de top manageri, „Felicia” a devenit unul dintre cele mai populare şi valoroase branduri din Republica Moldova: în 2008, „Felicia” a ocupat locul 6 în topul 50 a celor mai populare branduri moldoveneşti. „Avem grijă de sănătate ta!”– rămâne a fi sloganul Companiei pe următorii 15 ani.
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team