Articole şi sfaturi
6 argumente ce demonstrează importanţa alimentaţiei pentru viitorul unui copil.
Doriţi să oferiţi copilului dumneavoastră cel mai bun start în viaţă? O dietă echilibrată vă poate ajuta. Alimentaţia la o vârstă fragedă este foarte importantă pentru dezvoltarea fizică şi psihică a copilului. Ştiaţi că...
Copiii au o creștere foarte intensă după naștere.

Pe parcursul primului an, ei cresc mai repede decât oricând. Şi la vârsta de 3 ani, încă mai adaugă în greutate câte 8 grame pe zi.
 
 
Organismul copilului în creștere necesită substanțe nutritive de 6 ori mai multe decât adultul (la kilogram de masă  corporală). 

Deşi  stomacul lui este încă de 5 ori mai mic decât stomacul unui adult! Luând în cosiderație faptul, că copiii mici nu mănâncă  întotdeauna bine, dieta lor ar trebui sa includă  toți nutrienții necesari în cantitatea corespunzătoare vârstei.
 
 Nutriția adecvată - cheia pentru o creștere sănătoasă și armonioasă a copilului.
 
Este foarte important, să învăţăm  copilul să mănânce sănătos - cât mai multe  fructe, legume şi alimente  cu conținut redus de zahăr. Nu se recomandă  administrarea în cantităti mari a proteinelor. Unii parinti, imediat după încetarea alăptării la sân, hrănesc copiii cu lapte de vacă. Însa laptele de vacă conține prea multe proteine pentru organismul copilului. Prin urmare, formula de lapte de creștere reprezintă cea mai bună alegere pentru copil.

 
Creierul copilului continuă să se dezvolte  după un an.
 
Dieta copilului trebuie să poată susţine această dezvoltare. Nutrilon 3 este creat special pentru copiii mai mari de 1an şi conţine acizi graşi Omega-3 si Omega-6 necesari pentru dezvoltarea creierului.
 
 Fierul este important pentru dezvoltarea creierului.

El asigură creierul cu oxigen, care este esențial pentru creşterea, dezvoltarea şi activitatea lui. Copilul care nu primeste  suficient  fier, poate suferi de anemie feriprivă, ce cauzează probleme cu memoria și atenția. Laptele de vacă  nu conţine cantitatea necesară de fier pentru copiii mici. Nutrilon 3 asigură copiii mai mari de 1 an cu cantitățile necesare de fier, iod și vitamina D, pentru a susține dezvoltarea creierului.
 
 Alimentația contribuie la dezvoltarea  unui sistem imunitar puternic.

Toți copiii suferă de infecții, dar când ei frecventează grădinița, se pot  îmbolnăvi mai des. Deaceea, părinții ar trebui să facă tot posibilul, pentru a întări imunitatea copiilor. Formula de lapte de creștere pentru copii îi poate ajuta. Într-un studiu recent, Nutrilon 3 cu Pronutra + a fost comparat  cu o formulă de lapte fără   prebiotice și acizi graşi Omega-3 și Omega-6, fiind  administrate la copiii de la 1 la 3ani, care frecventează grădinița. Parintii au supravegheat incidența  bolilor infecțioase pe parcursul  unui an. S-a constatat, că copiii care au consumat Nutrilon 3 Pronutra + , ce conține un complex  unic de prebiotice (scGOS / lcFOS), vitaminele A, C , D, fier și acizi graşi Omega-3 și Omega-6 (AA / DHA), au avut perioade mai mari fără
infecții.
 
Dacă din anumite motive mămica nu poate sau alege să nu alăpteze copilul, va dura aproximativ o lună până acesta își va forma un sistem imunitar suficient de puternic. În acest caz este obligatoriu să se aleagă formule de lapte cu conținut de ”prebiotice”. Intreaba concultantul tău #Feliciadespre Nutrilon 3, cu complex unic de prebiotice (scGOS/IcFOS) și vitaminele A, C, D și fier LC-PUFA (AA/DHA). Pentru că viitorul micuțului tău începe azi.
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team