Noutăţi
Articole
25 Decembrie 2014
Cea de-a treia ediţie a evenimentului de caritate „Seara Colindelor” a avut loc în incinta Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” şi i-a adunat pe toţi iubitorii de tradiţii şi obiceiuri româneşti. Evenimentul este gândit şi organizat de AO „CCF Moldova - copil, comunitate, familie”.
18 Decembrie 2014
Sărbătorile încep mult înainte de seara de Crăciun sau noaptea de Anul Nou. Încep odată cu mirosul de pin şi freamătul aşteptării care împânzesc oraşul...Aşteptarea vacanţei, a celor dragi şi bineînţeles a CADOURILOR!
18 Decembrie 2014
Oricare ar fi modul în care aţi decis să sărbătoriţi acest Craciun, este neapărat nevoie sa pregătiţi cele mai bune cadouri pentru oamenii dragi. Noi, la rândul nostru am pregatit pentru Dvs “Cel mai bun Cadou – Lentile Gratuite”.
18 Decembrie 2014
Vă întrebaţi ce să faceţi în luna cadourilor, cum să procedaţi cu scrisorile către Moş Crăciun, unde să mergeţi în vacanţă? Nu vă stresaţi , pentru că lucrurile uneori sunt mai simple decât par…
23 Ianuarie 2015
Nu este un secret că pentru a scăpa de celulită este nevoie de măsuri complexe, care să includă o dietă specială, exerciţii fi zice, dar şi mai multe şedinţe de masaj anticelulitic. În aceste condiţii, baia de aburi (baia rusească) sau sauna pot deveni aliaţi destul de convingători în obţinerea unei siluete suple cu piele netedă şi fermă.
21 Ianuarie 2015
Untul de Shea este considerat cel mai bun antidot natural împotriva îmbătrânirii pielii, care ameliorează cicatricele şi vergeturile, fiind folosit în mod tradiţional pentru a reduce ridurile fine, cicatricele şi ridurile de expresie, precum şi pentru a diminua iritaţiile pielii provocate de psoriazis, eczeme, arsuri solare sau orice alte afecţiuni cutanate. În ce constă secretul untului de Shea?
19 Ianuarie 2015
Nopţile nedormite se tot adună pentru mulţi dintre noi şi astfel ajungem la insomnii. La acestea contribuie grijile, anumite obiceiuri şi unele probleme de sănătate. Pentru că lipsa somnului epuizează organismul şi ne face vulnerabili în faţa bolilor, este foarte important să luăm măsuri la timp.
17 Ianuarie 2015
Prezintă „recordul” absolut după cantitatea de vitamina C (acid ascorbic). Doar cîteva boabe uscate de măcieş - şi corpul e asigurat cu vitamina C pentru întreaga zi!
Mai multe noutăţi Mai multe articole
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team