Noutăţi
Articole
18 Decembrie 2014
Sărbătorile încep mult înainte de seara de Crăciun sau noaptea de Anul Nou. Încep odată cu mirosul de pin şi freamătul aşteptării care împânzesc oraşul...Aşteptarea vacanţei, a celor dragi şi bineînţeles a CADOURILOR!
18 Decembrie 2014
Oricare ar fi modul în care aţi decis să sărbătoriţi acest Craciun, este neapărat nevoie sa pregătiţi cele mai bune cadouri pentru oamenii dragi. Noi, la rândul nostru am pregatit pentru Dvs “Cel mai bun Cadou – Lentile Gratuite”.
18 Decembrie 2014
Vă întrebaţi ce să faceţi în luna cadourilor, cum să procedaţi cu scrisorile către Moş Crăciun, unde să mergeţi în vacanţă? Nu vă stresaţi , pentru că lucrurile uneori sunt mai simple decât par…
17 Decembrie 2014
Durerea provocată în timpul periajului dinţilor poate strica dispoziţia chiar de dimineaţă. Acum însă, pentru cei care au dinţii şi gingiile sensibile, brandul italian Piave împreună cu prima reţea de farmacii din Moldova, Felicia, au pregătit o nouă gamă de periuţe profesioniste Isodent.
11 Decembrie 2014
Apa micelară (sau loţiune, soluţie micelară) reprezintă o inovaţie relativ recentă în domeniul dermo-cosmetologiei, un produs revoluţionar pentru igiena tenului, mai ales a celui sensibil, ce elimină impurităţile fără a necesita o clătire ulterioară cu apă.
07 Noiembrie 2014
Diabetul de tip 2, cea mai răspândită formă de diabet, este asociată cu obezitatea, vârsta înaintată, antecedente familiale, sedentarismul.
05 Noiembrie 2014
Primele produse pe care ar trebui să le introduceţi în regimul alimentar al micuţului sunt terciurile fără lapte, preparate dintr-un singur tip de crupe
03 Noiembrie 2014
Scolioza reprezintă o deviaţie a coloanei vertebrale, care în cazurile grave ajunge să semene cu litera S, fiind sursa unor suferinţe fizice serioase
Mai multe noutăţi Mai multe articole
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team