Noutăţi
Articole
20 Martie 2017
Săptămâna Mondială de Conştientizare a Consumului de Sare (20-26 martie) se află la a 10-a ediţie şi are scopul de a atrage atenţia asupra riscului unui consum ridicat de sare asupra sănătăţii.
15 Martie 2017
Lupta cu alimentaţia incorectă nu trebuie să o duci singur, pentru că profesioniştii îţi oferă soluţia potrivită.
13 Martie 2017
Este foarte cunoscută situaţia când o persoană decide să scadă în greutate, iniţiază o dieta, pierde câteva kilograme – ulterior, le recăpătă îndată. după ce stopează dieta.
09 Martie 2017
Greutatea corpului reprezintă unul dintre criteriile stării de sănătate. Greutatea normală se asociază cu cele mai mici riscuri pentru boli metabolice, cu o calitate optimă a vieţii şi longevitate maximă.
04 August 2016
Doriţi să oferiţi copilului dumneavoastră cel mai bun start în viaţă? O dietă echilibrată vă poate ajuta. Alimentaţia la o vârstă fragedă este foarte importantă pentru dezvoltarea fizică şi psihică a copilului. Ştiaţi că...
27 Iunie 2016
Temperaturile înalte din timpul verii ne duc cu gândul la vacanţă iar faptul că micile probleme de sănătate ar putea schimba scenariul vacanţei , ne scade din satisfacţia concediului mai ales că unele probleme pot apărea pe neaşteptate, îndeosebi când mergem în vacanţă cu copiii, şi nu numai.
06 Iunie 2016
Ai pielea normala, dar sensibila, ai pielea intoleranta, dar vrei sa te bucuri de primele raze de soare in deplina siguranta? Vrei sa protejezi pielea delicata a copilului tau?
Mai multe noutăţi Mai multe articole
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team