Noutăţi
Articole
27 Septembrie 2016
Odată cu venirea toamnei, este bine să facem câteva schimbări în ritualurile de îngrijire a părului. În plus faţă de schimbările climatice, intervin şi câteva schimbări hormonale ce au loc la începutul fiecărui sezon în organismul nostru, ceea ce înseamnă că părul poate fi afectat şi de acestea.
23 Septembrie 2016
Poftă mare, dragii noştri micuţi! Pentru a degusta uşor şi rapid deliciile pregătite de scumpii voştri părinţi, vă propunem să apelaţi la o linguriţă moale, o furculiţă „hopa-mitică” şi o farfurioară caldă. Mai pe scurt, setul pentru o masă caldă de la „mOmma” vă vor ajuta să luaţi masa într-un mod interesant, sănătos şi distractiv!
22 Septembrie 2016
Intrarea copiilor în colectivitate reprezintă un prag important în viaţa familiei. Fie că vorbim despre „debutanţi”, copiii care intră la grădiniţă, fie despre mai experimentaţii „boboci”, care intră la şcoală, o mulţime de temeri şi obstacole sunt de rezolvat şi depăşit. Cum? Aflaţi din articolul de astăzi.
22 Septembrie 2016
Nici nu se instalează bine vremea rece şi cele două prietene bune, răceala şi gripa, deşi se manifestă diferit, îţi dau dureri de cap şi disconfort. Evită neplăcerile provocate de cele două afecţiuni de sezon, luând măsuri încă de la primele simptome.
04 August 2016
Doriţi să oferiţi copilului dumneavoastră cel mai bun start în viaţă? O dietă echilibrată vă poate ajuta. Alimentaţia la o vârstă fragedă este foarte importantă pentru dezvoltarea fizică şi psihică a copilului. Ştiaţi că...
27 Iunie 2016
Temperaturile înalte din timpul verii ne duc cu gândul la vacanţă iar faptul că micile probleme de sănătate ar putea schimba scenariul vacanţei , ne scade din satisfacţia concediului mai ales că unele probleme pot apărea pe neaşteptate, îndeosebi când mergem în vacanţă cu copiii, şi nu numai.
06 Iunie 2016
Ai pielea normala, dar sensibila, ai pielea intoleranta, dar vrei sa te bucuri de primele raze de soare in deplina siguranta? Vrei sa protejezi pielea delicata a copilului tau?
Mai multe noutăţi Mai multe articole
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team