Noutăţi
Articole
18 Martie 2015
Tu ştii ce limbă vorbeşte tenul tău? S-ar putea ca mesajul să fie mai complex şi mai elocvent decât îţi închipui. Anume de aceea ai nevoie de un ”expert” capabil să citeasă dorinţele tenului tău în fiecare etapă a vieţii.
09 Martie 2015
Primăvara e un miracol. Miracolul care reînvie an de an natura, readuce vremea frumoasă, ne redeschide pofta de viaţă, de mişcare, de aer, de verde. De mult mult verde. De energie. De Zen.
03 Martie 2015
Pentru acest început de primăvară Felicia a pregătit o porţie nouă de reduceri şi cadouri
24 Februarie 2015
Nu este un secret că ochelarii au incetat demult să mai fie doar un instrument de optică şi s-au transformat într-un veritabil atribut al frumuseţii, stilului şi încrederii în sine.
26 Martie 2015
În anul micilor fericiri, Karizma va deveni cea mai fericită mămică. Au rămas săptămâni numărate până la apariţia pe lume a fetiţei lor. Este şi mai plină de viaţă, şi mai energică şi mai zâmbitoare…
09 Martie 2015
Numele „Weleda” reprezintă, înainte de toate, peste 90 de produse de înaltă calitate şi 90 ani de experienţă în producerea cosmeticelor naturale.
30 Ianuarie 2015
Unii au auzit de nenumărate ori despre acestea reguli, pentru alţii ceea ce vom spune va fi o noutate absolută, cert este faptul că adevăraţii iubitori de ochelari respectă ”cu sfinţenie” regulile care vor asigură o viaţă mai îndelungată ochelarilor.
29 Ianuarie 2015
Şi în sezonul rece, mâinile noastre frumoase şi delicate au nevoie de îngrijire şi protecţie. Temperaturile scăzute, vântul şi precipitaţi ile pot face ca pielea să fie uscată, iritată, plină de roşeaţă şi pete, crăpată. Avem pentru dvs. mai multe sfaturi preţioase de îngrijire a mâinilor pe timp de iarnă.
Mai multe noutăţi Mai multe articole
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team