Noutăţi
Articole
24 August 2016
Utilizată în scopuri terapeutice secole la rând, pe orice continent şi în fiecare cultură, astăzi planta de Aloe este recomandată pentru proprietăţile sale purificatoare, de hidratare, regeneratoare, anti-inflamatorii şi imunostimulatoare.
23 August 2016
Cele mai proaspete statistici ne reamintesc că pe pâmânt 1,3mlrd de oameni fumează. Dacă şi-ar aprinde toţi odată o ţigară, probabil ne-am rătăci prin fum.
01 August 2016
Conceput în 1991 brandul Italian Specchiassol bazat pe cosmetice cu extracte din plante naturale, vine în acest an şi pe piaţa Republicii Moldova cu linia sa de produse “Verattiva”, deja disponibilă în exclusivitate, în reţeaua de farmacii Felicia.
19 Iulie 2016
Felicia anunţă ziua Skincode, ziua în care îţi punem la dispoziţie orice produs Skincode
04 August 2016
Doriţi să oferiţi copilului dumneavoastră cel mai bun start în viaţă? O dietă echilibrată vă poate ajuta. Alimentaţia la o vârstă fragedă este foarte importantă pentru dezvoltarea fizică şi psihică a copilului. Ştiaţi că...
27 Iunie 2016
Temperaturile înalte din timpul verii ne duc cu gândul la vacanţă iar faptul că micile probleme de sănătate ar putea schimba scenariul vacanţei , ne scade din satisfacţia concediului mai ales că unele probleme pot apărea pe neaşteptate, îndeosebi când mergem în vacanţă cu copiii, şi nu numai.
06 Iunie 2016
Ai pielea normala, dar sensibila, ai pielea intoleranta, dar vrei sa te bucuri de primele raze de soare in deplina siguranta? Vrei sa protejezi pielea delicata a copilului tau?
Mai multe noutăţi Mai multe articole
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team