Noutăţi
Articole
05 Iunie 2015
Moda, şarmul şi simţul frumosului nu se supun vârstei. Anul acesta, pentru a 4-a oara, Felicia Optic Center, cu ajutorul celor mai stilati micuţi in ochelari va demonstra acest lucru.
03 Iunie 2015
Vara e pentru suflet. Pentru libertatea din sufletul nostru...
18 Martie 2015
Tu ştii ce limbă vorbeşte tenul tău? S-ar putea ca mesajul să fie mai complex şi mai elocvent decât îţi închipui. Anume de aceea ai nevoie de un ”expert” capabil să citeasă dorinţele tenului tău în fiecare etapă a vieţii.
09 Martie 2015
Primăvara e un miracol. Miracolul care reînvie an de an natura, readuce vremea frumoasă, ne redeschide pofta de viaţă, de mişcare, de aer, de verde. De mult mult verde. De energie. De Zen.
25 Iunie 2015
Expunerea la soare, variaţiile hormonale, îmbătrânirea pielii, administrarea anumitor medicamente pe termen lung, precum anticoncepţionalele sau antibioticele, traumele cutanate sunt cele mai importante cauze ale apariţiei petelor pigmentare.
23 Iunie 2015
Din gaşca Getei Burlacu fac parte cei doi copii ai săi, Elvira (12 ani şi 11 luni), Sebastian (11 ani şi 5 luni) şi soţul Petru. Sunt gaşcă pentru că se simt bine împreună oriunde nu ar fi pentru că au interese şi pasiuni comune (muzica, înainte de toate)...
19 Mai 2015
Ana Barbu poartă în ea o frumuseţe deosebită, o înţelepciune şi o eleganţă cum rar întâlneşti în zilele noastre.
02 Aprilie 2015
Pentru un tratament rapid şi eficient al sensibilităţii dentare ce provoacă discomfort deosebit de puternic şi chiar dureri acute, brandul „Biorepair” oferă un produs nou de nişă
Mai multe noutăţi Mai multe articole
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team